Laddar evenemang

« Alla evenemang

  • Evenemanget har varit.

Nätverksträff: Entreprenörerna

23 jan kl 17:30 - 19:30

Lyssna och lär om Storyspot, en audioguide till verkligheten som vi alla kan bidra med podcasts till

 

Lisa Evertsson Norrevik

Det muntliga berättandet har under tusentals år använts för att föra vidare kunskap från generation till generation, förstå vår historia, kontext och kunna relatera till världen omkring oss. Men de senaste decennierna har det ersatts av rörliga bilder, texter och envägskommunikation.

Nu börjar det muntliga berättandet återupptäckas i och med det nyväckta intresset för podcasts och ljudmedia. Med Storyspot tar vi nästa steg i podcast-trenden och låter alla människor vara med och berätta historien om vår omvärld, genom att göra berättandet lättillgängligt, digitalt och glocalt (globalt och lokalt på samma gång).

Alla platser bär på en berättelse

 

”Vi tror att alla platser bär på en berättelse. Med Storyspot vill vi samla alla de berättelserna och låta tidigare anonyma hus, skogar och fotbollsplaner komma till liv” menar Lisa Evertsson Norrevik, Storyspots grundare.

”De flesta tänker att en storyspot måste handla om någonting historiskt, men så är det inte alls! Vi vill höra storyspots om var Skam spelades in i Oslo eller var Zlatan tränade fotboll som barn. Eller varför inte någonting helt personligt som när du träffade din stora kärlek på det där torget i Köpenhamn? Tänk på dina storyspots som stopp på en guidad tur där du är guiden.”

Kom och lyssna på Lisa som berättar om arbetet bakom Storyspot och visar vilka olika möjligheter det finns att spela in och dela storys som en del i arbetet med storytelling och relationsmarknadsföring.

 

När: Tisdag 23 januari, kl 17.30-19.30
Var: Mediaeffekt, Söder Mälarstrand 19a

 

Avbokning senast 24h innan till info@mis.se. No show-avgift (349 kr ex moms) utgår vid sen avbokning eller utebliven närvaro.

boka

Detaljer

Datum:
23 jan
Tid:
17:30 - 19:30
Evenemangskategori:

Arrangör

Marknadsföreningen Stockholm
E-post:
Webbplats:
www.mis.se

Plats

Mediaeffekt
Söder Mälarstrand 19a, Stockholm, Stockholm 11820 Sverige
+ Google Map