Laddar evenemang

« Alla evenemang

  • Evenemanget har varit.

Nätverket Employer Branding: Så attraherar du millennials

torsdag, 4 maj, 2017 kl 17:30 - 19:30

Så lyckas du attrahera och leda millennials

– med HR-direktör Henrik Dider från Scandic

 

Henrik DiderScandic har rankats som en av Nordens mest attraktiva arbetsgivare i hotellbranschen och där många unga vill arbeta, men de skall helst stanna kvar så länge det går också. Vad gör Scandic för att de unga skall stanna kvar? Och hur är det med engagemanget när pressen fylls av historier om oengagerade, lata ungdomar?

Scandic har en tydlig vision och klara värderingar som kräver engagerade medarbetare i varje sekund för att gästerna skall få den upplevelse Scandic lovar. Att få medarbetarna att leva värderingarna i dagligt arbete är avgörande, men skiljer det sig på något sätt? Krävs det ett annat ledarskap när man leder millennials?

Henrik Dider, HR-direktör för Scandic Sverige, berättar om sina erfarenheter.

Vi bjuder på något enklare att äta.

 

När: Torsdag 4 maj, kl 17.30-19.30
Var: Kantar Sifo, Vasagatan 11

 

Henrik Dider arbetar sedan 2010 som HR-direktör för Scandic Hotels Sverige. Han började arbeta med HR- och humankapitalutveckling i början av 90-talet som yrkesofficer i Flygvapnet, därefter inom olika delar av IKEA och även på Nordnet Bank innan han kom till Scandic. Just nu arbetar han intensivt med evolutionen av deras företagskultur, ledarskapet och inte minst med att attrahera och rekrytera cirka 2000 servicestjärnor varje år till deras 82 hotell.

 

Avbokning senast 24h innan till info@mis.se. No show-avgift (349 kr ex moms) utgår vid sen avbokning eller utebliven närvaro.

Detaljer

Datum:
torsdag, 4 maj, 2017
Tid:
17:30 - 19:30
Event Categories:
,

Arrangör

Marknadsföreningen Stockholm
E-post:
Webbplats:
www.mis.se

Plats

Kantar Sifo
Vasagatan 11, Stockholm, 11120 Sverige
+ Google Map