Laddar evenemang

« Alla evenemang

Frukostseminarium: SvD + Baaam; En ohelig allians

24 aug kl 08:00 - 09:30

 

Baaam

SvD + Baaam; En ohelig allians med unga kvinnors viktigaste valfrågor i fokus

 

I höstas startade Svenska Dagbladet, som bevakat politik sedan 1884, och Baaam, en ett år gammal plattform för unga kvinnor, ett spännande samarbete genom att bilda en gemensam valredaktion. Med gemensam agenda, att engagera unga kvinnor, har SvD och Baaam gjort ett antal nedslag utifrån målgruppens viktigaste valfrågor; bostadfrågan, miljön och näst ut är frågan kring psykisk ohälsa som drabbar allt fler.

Kom och lyssna till SvD:s Hanna Österberg, ansvarig för SvD:s alla sociala kanaler, och Baaams digitala redaktör Nahtalie Mark berätta om samarbetet och hur de gjort för att nå den svårfångade målgruppen.

  • Hur startades samarbetet upp?
  • Vilka utmaningar har de stött på?
  • Och vilka resultat förväntas?

 

När: Fredag 24 augusti, 08.00-09.30*
Var: Aller Media, Humlegårdsgatan 6

 

Om talarna

 

Hanna ÖsterbergHanna Österberg är utbildad journalist som efter examen hamnade på Svenska Dagbladet – och blev kvar. Efter att ha haft de flesta digitala roller blev hon sociala medier-redaktör 2015 och är nu ansvarig för att ta ut SvD:s kvalitetsjournalistik i alla sociala kanaler. Hanna brinner för digitala lösningar och smarta grepp, men också för jämställd nyhetsrapportering och för att låta alla röster höras. När hon inte uppmanar redaktionen till att tänka sociala medier så lyssnar hon gärna på gammal indie eller spelar innebandy.

Nathalie Mark har under åren sedan journalistexamen jobbat med allt från kulturjournalistik på Upsala Nya Tidning till sociala medier-redaktör på Aftonbladet. Men 2016 togs stegen mot att lansera ett helt nytt varumärke för unga kvinnor – Baaam – och då klev hon in i rollen som tf. chefredaktör. Sedan dess har hon som digital Nathalie Markredaktör jobbat dedikerat med att lyfta alla ämnen som rör unga kvinnor, från aktietips och sexuella övergrepp till sheet masks och Netflixguider. På fritiden ägnar sig Nathalie helst åt att plantera sticklingar och lyssna på svensk hiphop.

 

*Enklare frukost serveras från 08:00, seminariet börjar 08:30.

Avbokning sker senast 24h innan till info@mis.se. Vid sen avbokning eller utebliven närvaro utgår no show-avgift 349 kr ex moms.
Villkor och avbokningsregler
Så behandlar vi dina personuppgifter

 

boka

Detaljer

Datum:
24 aug
Tid:
08:00 - 09:30
Evenemangskategori:

Arrangör

Marknadsföreningen Stockholm
E-post:
Webbplats:
www.mis.se

Plats

Aller Media
Humlegårdsgatan 6, Stockholm, 114 46
+ Google Map